Home
Over de club
Mededelingen
Ingezonden
Intern 2020-2021
Extern 2019-2020
Overz. intern 10-11
Ext. comp 2010-2011
Links
Contact
Contactformulier


Aantal bezoekers

Speellocatie:

GEEN  !!

Op zoek naar nieuwe leden: (Voorlopig GEEN fysieke speelzaal!)

De Schaakvereniging in Eelde-Paterswolde organiseert elk seizoen – van september tot juni – een interne competitie voor de leden. In deze periode komen wij elke maandag bij elkaar voor de wekelijkse schaakavond.  

Vanaf 19.30 uur komen leden van de schaakvereniging bijeen in onze zaal in het Else van der Laan huis. Uiteraard is er koffie en thee aanwezig voor de liefhebbers (met of zonder traktatie door een van de leden). Voor andere drankjes kan men ook terecht . Om 19.30 uur start de interne competitie en na afloop is er doorgaans ruim gelegenheid om gezellig na te praten, de gespeelde partij te analyseren of nog een of meer partijtjes snelschaak te spelen. Naast de gewone partijen in de interne competitie wordt afwisselend voor enkele leden een rapid tournooi georganiseerd met partijen van 15 à 20 minuten per speler. 

Een aantal van onze leden is tevens lid van de Noordelijke Schaakbond. De NOSBO organiseert elk seizoen een competitie voor schaakverenigingen in Noord Nederland. Eelde – Paterswolde speelt hierin mee met een team van VIER  leden in klasse 2 samen met andere clubs uit de regio Noord-Drenthe en Groningen.

Per seizoen worden ca. 7 wedstrijden gespeeld in de NOSBO competitie. Bij uitwedstrijden wordt het vervoer per auto door de leden onderling geregeld. 

De kosten van het lidmaatschap van de schaakvereniging bedragen € 105,= voor de NOSBO leden, € 45,= voor niet-NOSBO leden en  € 30,=  voor de jeugd leden. 

Momenteel telt de vereniging nog slechts 10 leden. Er is daarom dringend behoefte aan versterking!

In principe zijn mensen van alle leeftijden welkom bij onze club.  

Bent u geïnteresseerd?  

Meer informatie vindt u op de website:   www.schaakclubeeldepaterswolde.nl 

Voor kennismaking en /of aanmelding kunt u contact opnemen met de heer D. Beersma tel. 050-3093975 of de heer B. Krol tel. 050-3092120.